Coffee maker Delonghi yang cantik di Lazada

09:06:00
hi there,

mrs pip buka buka ja website lazada today, terus nampak great offer be-your-own-barista dorang ni .... alahai cute cute semua coffee maker LAZADA jual ni, siap harga pun berbaloi baloi ....

dan ada satu coffee maker yang sangat mencuri perhatian mrs pip .... check check harga, alamak .... boleh tahan juga untuk nipiskan wallet mrs pip .... *kena tanya mr.Husband kalau mcm ni* ....


ni memang sangat vintage ...
harga asal : RM2,013.00
(today) harga after diskaun : RM799.00

then .... 

ada pula yang very the red red mengancam mcm memang mau beli  ....


ni memang super mengancam buat mrs pip jatuh hati
tapi check harga ....
harga asal: RM1,482.00
(today) harga after diskaun: RM978.00
siap ada free red kettle gitewww ...

tapi semua ni just angan angan jer ... kalau propose kat mr.Husband ni, mau tidak mr.Husband ketuk kepala mrs pip ... nanti dia cakap " bazir ja lah beli barang ni, kita ni bukan heavy coffee drinker pun " ..... then ada satu set kaler biru ni pun sangat menggoda nafsu tau ... very the seksi giteww ...


ni set biru, siap ada toaster giteww .... tapi ni LAZADA tak jual one set pon, kalau mau beli kena beli kat website lain .... sob sob *nangis kejap coz very the menggoda and mrs pip mampu gigit jari jer*.,.

kalau rasa gatal hati mau check delonghi brand ni, klik official website di sini

 aduhai lazada, kau memanh buat mrs pip tak duduk diam ... asyik mau shop shop ja kan ... siap bagi harga serius murah ... tapi for sure, mr.Husband memang tak approve kalau mrs pip mau barang ni ... hurm,.... *keluh panjang panjang* ....

since this year no more barang yang mrs pip boleh propose kan, so kena tunggu next year punya budget pula .... one of the thing in the wishlist for sure is Kenwood Kmix  Mixer yang super glam and colorful ... ngee .... 

retail therapy la sangat di awal pagi!

cheers.


No comments:

Powered by Blogger.