Muffin untuk mrs pip

07:30:00
hi there,

kerana mood malas untuk masak, dan mr.Husband ada belikan BIG FAT MUFFIN untuk mrs pip, so kita layan makan muffin ni ....

serius sedap, moist moist the cokelat, rasa macam mau buat sendiri ... aduhai, very the addicted pula ... *....tunggu mrs pip ajak mr.Husband go shopping barang untuk muffin, walaupun mr.Husband dah bagitau bulan ni no baking baking please....*


kalau everyday dapat muffin besar mcm ni, 
chenta bertambah tambah lah untuk si mr.Husband

*sambil kenyit kenyit mata kat mr.Husband, bagi 
signal untuk belikan muffin sedap ni selalu*

nota: sebenarnya muffin ni mr.Husband beli coz dia teringat untuk makan time supper sambil tingu cd movie, tapi dia tak makan pon .... so, jadi hak milik mutlak mrs pip la kan .... *serius isteri marhaen*

cheers.

No comments:

Powered by Blogger.