Trip Ke Pulau Tiga : Gummypie Happy Hour

hi there,

sampai ja di pulau tiga, gummypie sungguh teruja .... siap bagitau mrs pip .... "mommy, kolam besar" ... pointing at the sea ... lepas tu dia busy kutip buah ara yang tajam tu ...






dah penat main dengan buah ara tu, daddy dia bawa dia pi tepi pantai pula ... his cousin wawa pun ikut serta pi tepi pantai ... best la korang kuis kuis tu pasir ....







gummypie duduk sambil tengok laut ... then he said "take bath ... take bath" ....
hohoho, gummypie mau mandi la pula!

then mrs pip said ... "wait, later you take bath with daddy" ....
nasiblah dia tidak grumpy, and dengar cakap ....

dah puas main main pasir ni, mrs pip ajak gummypie walk walk at the island ....
tapi walk walk henti henti la pula, dua tiga langkah gummypie stop mau buat itu ini ...
hurm .... mrs pip pun layankan jer lah ....












ok .... dah penat jalan jalan kat pulau tiga ni , mrs pip pun bagi lah gummypie mandi manda ....

.... bersambung .....

cheers.

No comments:

Powered by Blogger.