Trip ke Pulau Tiga : Chipumpum Happy Time

Waktu pi pulau tiga, mrs pip risau kalau kalau our chipumpum meragam, however chipumpum seronok ja time di pulau ....


mrs pip siap bawa tikar so easylah kan kalau chipumpum mau baring baring, lgpun kalau asyik dukung jer, penatlah juga kan....


ada tikar ni, just letak chipumpum mcm ni, dia pun suka lah senyum gelak sambil tingu dahan pokok pokok melambai lambai....


mrs pip bolehlah juga berehat rehat, makan makan while chipumpum resting by himself .... tapi time chipumpum mau breastfeed,ni mmg kena dukung n siap mrs pip pakai nursery cover giteww *ngeeeee*


lil' amin, cheese .... smile!


gummypie time ni busy swimming with his daddy ....


finally, mrs pip pun siap baring together together with chipumpum ... jom pejam pejam mata .... kita zzzzzz *modop time*

so chipumpum, nextime kita pigi piknik mcm ni lagi, hokey ... mommy suka! let's tell daddy ....


ni aksi chipumpum tidur nyenyak dengan deruan ombak yang menenangkan dan angin yang sepoi sepoi bahasa ...

No comments:

Powered by Blogger.