Happy hour Gummypie - Cerita Cinta Surirumah

Tuesday, 17 March 2015

Happy hour Gummypie

hi there,

Gummypie ada his own happy hour, once dia dah terjebak buat benda ni, memang sukarlah mrs pip untuk minta dia berhenti.... aduh! twice a day pula tu....

ada la hari tuuuu, mrs pip pujuk2 dia untuk stop kan aktiviti happy hour dia since dah berbelas minit dia leka nak sangat berhappy hour (aduh anak, kecutttt la kulit kulit lil' iman nnt), tapi ada dia nak kesahhhh .... so, sambil tunggu dia siap berhappy hour, mrs pip pun snap snap la gambar dia guna casio exilim mrs pip tu, saja jerr try guna camera ni punya application BEST SHOT dan ART ... 


ni lah aktiviti happy hour my gummypie ... yahoo! it is MANDI time .... dia suka mandi, ni memang acara fevret dia... 


bangun ja pagi, 1st thing gummypie will say 'mommy, take bath' sambil tunjuk arah bathroom ... then bangun from his evening nap, dia akan tunjuk bathroom dan cakap 'mommy, take bath' ... kalau lambat sikit ja mrs pip mau entertain dia, start la dia grumpy grumpy sambil cakap 'take bath, take bath' berulang kali until I mrs pip put him in his bathing basin....

p/s: gambar ni diambil before mr.Husband shave his hair recently ... kena bertabah sangat kalau anak mandi main air kan ...

Happy parenting everyone

cheers.

No comments:

Post a Comment