First entry ... testing

12:15:00
hi there,

Alhamdulillah, it's my 1st entry .... have been thinking to create my own blog, but not until I asked my mr.Husband ... why you wanna blog? tu soalan mr.Husband. well, mrs pip berblog just for suka suka, gonna be a diary for the kids, so bila mereka grown up nanti, boleh tengok cerita mereka kat sini ....

then tanya mr.Husband lagi, kalau ada blog, mau bagi nama apa aaaarrr? .... eh eh, itu pun mau tanya, suka hati nak letak apapun ... fikir punya fikir, last last mr.Husband cakap "letaklah sukasukasurirumah" ... tak fikir panjang terus guna nama tu sebagai nama blog ...




 so, here I am, blogging inside www.sukasukasurirumah.blogspot.com ... one day, gonna get my own domain, tapi tu nanti lah, tunggu blog ni dah set up cantik cantik ... sekarang ni still belajar berblogging, banyak lagi benda yang belum difahami ....

cheers ...

No comments:

Powered by Blogger.